Üdvözöljük weboldalunkon!
BPE

Keresés a honlaponBELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Üdvözöljük

Üdvözöljük Benk Polgárőrség Egyesület hivatalos weboldalán!


Ne légy áldozat!

További információkért kattints a képre, vagy a szövegre!

Ne légy áldozat! - megelőzés és segítés

Az Új Széchenyi Terv Társadalmi Operatív Program keretein belül meghirdetett „Az áldozattá válás megelőzése, áldozatsegítés” című pályázati kiírás célja hogy a helyi együttműködések révén az állampolgárok jól hasznosítható, könnyen elérhető információkat, módszereket, képességeket szerezzenek arról, hogyan előzhető meg az, hogy kriminális cselekmények (bűncselekmények, kriminális szabálysértések) sértettjeivé váljanak, megerősítsék önvédelmüket, fokozzák védekezőképességüket. Cél továbbá, hogy a már kriminális cselekmény áldozatává vált személyek segítő szolgáltatáshoz jussanak, sérelmeik ne maradjanak ellátatlanul, becsatornázódjanak az állami vagy nem állami szervezetek által nyújtott áldozatsegítés rendszerébe. Ennek érdekében nyújtotta be pályázatát a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal fő pályázóként, konzorciumi partnerségben a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitánysággal és a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatallal.

A pályázat pozitív elbírálásban részesült.

A „Ne légy áldozat!” a TÁMOP-5.6.1.C-11/2-2011-0018 azonosító számú projekt 100 százalékos támogatási intenzitás mellett 121 543 860 forint támogatást nyert el. A projekt szakmai megvalósítói a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság és a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal .
A projekt kiterjed egész Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye területére. A projekt megvalósításának eredményeként a megye lakossága nagyobb biztonságban élhet, hiszen megfelelő tudásra fog szert tenni azzal kapcsolatban, hogy hogyan kerülheti el az áldozattá válást az élet bármely területén.


Nagyobb felbontásért kattints a képre


Megjelent

Megjelent a Hírek menüpontunk, ahol az Egyesület legfrissebb híreit találod meg!!! A szövegre kattintva beléphetsz a Hírek menüpontba!


www.shp.hu

Saját honlap percek alatt

Weboldalunk a www.shp.hu rendszerével készült!


Figyelem

Kérünk minden leendő tagunkat, hogy regisztrálás előtt olvassa el figyelmesen a szabályzat menüpontunkat!
Az oldal készítője és szerkesztője Halász Richárd.

Honlapkészítés